AKTUELNO

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Srbija opena.

Novak je u osmini finala turnira u Beogradu savladao Sunvu Kvona iz Južne Koreje sa 2-0 u setovima – 6:1, 6:3.

Meč je trajao 70 minuta.

Đoković je nakon osvajanja Australijan opena igrao još samo u Monaku, gde ga je neočekivano u osmini finala zaustavio Danijel Evans.

DRUGI SET: 

6:3 - Kraj! Nole dolazi do odlučujućeg gema bez izgubljenog poena i plasmana u četvrtfinale turnira.

5:3 - Korejac se ne predaje i pravi brejk na Noletov servis za pobedu. Idemo dalje...

5:2 - Neverovatno. Korejac se ne predaje, imao je Nole 30:0 u ovom gemu i delovalo je da je sve gotovo, ali onda je Korejac dodao gas i uzeo stvar u svoje ruke i produžio ovaj meč.

5:1 - Ispustio je Nole samo poen u ovom gemu, na redu je servis Korejca. Nole je na gem od četvrtfinala. Sjajan nastup srpskog tenisera.  - Ispustio je Nole samo poen u ovom gemu, na redu je servis Korejca. Nole je na gem od četvrtfinala. Sjajan nastup srpskog tenisera. 

4:1 - Najduži gem u dosadašnjem meču pripada Noletu koga sada samo dva gema dele od četvrtfinala Serbia Opena i meča sa Miomirom Kecmanovićem.

3:1 - Ovo je bio prvi gem u meču gde je Korejac zapretio Noletu brejkom, ali naravno ništa od toga.

2:1 - Novi brejk Noleta koji ga vodi do četvrtfinala turnira. Do kraja meča potrebno mu je samo da ne izgubi svoj servis i ide dalje.

1:1 - Novi gem za Noleta bez izgubljenog poena.

0:1 - Prvi put na meču Korejac ima prednost.

PRVI SET 

6:1 - Ponovo je Nole došao do gema bez izgubljenog poena i sa dva brejka do ubedljive prednosti i prvog seta na Serbia Openu. 

5:0 - Nole dolazi do gema bez izgubljenog poena, sada ga gem deli od prvog seta.

4:0 - Korejanac je bio blizu prvog gema, ali Nole je dodao gas i uspeo da preokrene rezultat i napravi još jedan brejk. Samo jedan brejk ga deli još od prvog seta. 

3:0 - Novak je potvrdio brejk

2:0 - Izuzetno dugačak gem koji je Đoković krunisao brejkom. Odlično je Novak otvorio gem, sa 0:30, ali se Korejac dobrim servisom vratio u gem. Đoković je propsutio tri brejk lopte,ali je četvrtu iskoristio i oduzeo servis rivalu.

1:0  - Nezgodan bekhend ima Kvon, prvo je došao do vinera, potom naterao Novaka da pogreši, ali srpski teniser potom odgovara prvom gem loptom. Potom sa osnovne linije Koreac šalje loptu u aut. Gem za Srbina. 

#Novak Đoković