AKTUELNO

Ljubav traje godinama, a sin Stefan će uskoro dobiti brata i sestru.

Redak je primer ljubavne priče koja traje dugi niz godina, pogotovo ako je reč o vezama u kojima je jedna strana profesionalni sportista.

Potrebno je mnogo kompromisa, strpljenja, ali i rezumevanja. Upravo takva ljubav vlada između Novaka Đokovića i njegove supruge Jelene.

Zajednički prijatelji su 2006. godine kumovali upoznavanju Novaka Đokovića sa Jelenom. Odmah se rodila ljubav, a Novaka je tada očarao jedan detalj.

- Odmah me privukao njen širok i prelep osmeh - izjavljivao je Đoković tada.

Ljubav se rodila, a onda su krenuli turniri, odricanja i mknogo razumevanja. Nole je putovao po turnirima, bili su razdvojeni i na nekoliko meseci, ali je ljubav opstala.

Olučili su da otpočnu zajednički život u Monte Karlu kako bi provodili više vremena zajedno, a Jelena je bila velika podrška Novaku i na turnirima.

Nole je ubrzo postao svetski reket broj jedan, a uvek je izjavljivao da to bez podrške porodice, ali i voljene osobe ne bi uspeo.

- Jelena mi je velika podrška. Drago mi je da sam je upoznao i da smo počeli da se zabavljamo pre nego što sam stekao slavu. Tako sam siguran da je sa mnom iz ljubavi - svojevremeno je pričao Novak.

On je rekao da bez Jelene možda ne bi bio na samom vrhu svetskog tenisa i istakao da mu je ona pružala veliku podršku kad je 2010. godine razmišljao da prestane da se bavi ovim sportom.

Ljubav su krunisali 10. jula 2014. godine, a prethodno su u aprilu objavili da će postati roditelji.

Dobili su sina Stefana koji je kruna njihove ljubavi.

- Tenis je dosad činio veći deo mog života. Međutim, nema nikakve dileme, to će se sad sigurno promeniti jer ću imati druge prioritete - izjavio je Nole kada je dobio naslednika.

Stefan je uneo novu radost u porodični dom, ali i dao Novaku dodatnu energiju na terenu gde je nastavio da nižeuspehe.

Ponosni roditelji su objavljivali fotografije na svojim profilima na društvenim mrežama, a Stefan je ubrzo počeo da gleda mečeve svoga oca putem TV ekrana.

Bračni par Đoković sada očekuje drugo dete, a bili su presrećni kada su saznali radosne vesti.

- Jelena je početkom godine posumnjala da je u drugom stanju pa je odlučila da poseti doktora koji joj je potvrdio srećne vesti. Supruga jednog od najboljih tenisera na svetu nije mogla da sačeka da dođe kući i Novaku saopšti lepe vesti, već ga je istog trenutka pozvala i sa njim podelila najradosnije vesti. Njih dvoje su bukvalno vrištali od sreće, jer im je oduvek bila želja da imaju dvoje dece – otkriva za medije izvor blizak paru.

Novak je početkom februara došao u Srbiju kako bi odigrao meč Dejvis kupa, a sve vreme u našoj zemlji provodio je sa roditeljima i braćom. Mnogi su se zapitali gde je Jelena i zašto ona nije sa njim. Kada se vest o njenoj trudnoći pojavila u medijima, svima je bilo jasno.

Ona je ostala u Monte Karlu gde odmara i ide na lekarske preglede, kako bi trudnoću što bolje iznela.

N. Petričević

#Brak

#Dete

#Jelena Đoković

#Ljubav

#Novak Đoković

#Tenis

#Trudnoća

'