AKTUELNO

Pinkova zvezda će uskoro dobiti još jednog brata!

Nekadašnji učesnik rijaliti programa "Zadruga" i otac mlade pevačice Andrijane Radonjić, Duško Radonjić očekuje prinovu sa svojom izabranicom Ivanom, koja je znatno mlađa od njega.

View this post on Instagram

#rekasava

A post shared by Dusko Radonjic (@duskomradonjic) on

Duško je za Pink.rs potvrdio lepe veste, a tom plikom pozvali smo i Andijanu kako bi čuli kako je ona reagovala na vest da će uskoro dobiti brata.

U mojoj familiji je to normalno, prihvatila sam to kao i svakog drugog. Majka mi se porodila pre godinu i po dana isto. Očekivala sam to - istakla je bivša učesnica ''Zadruge''.

Radonjićeva je istakla i da njeni roditelji vode svoje živote i da im se ne meša u izbore partnera, kao i to da joj ne smeta razlika u godinama između njenog oca i njegove izabranice.

Mislim da su oni baš onako kada treba, kad su godine u pitanju. To je njegov život i njegova stvar, kao i majka kao i on, kao i svako drugi. To je normalo po meni, meni je okej i drago mi je zbog toga što je našao svoju sreću i što je izgradio svoj život. Što se mene tiče meni je drago zbog toga, nemam ja tu šta da prihvatim ili ne - rekla je Andrijana.
View this post on Instagram

" Uvek sam živela u snovima. Tražeći čarobnjake. Tražeći dobrotu čak i u zlu. Osmehe i lepe gestove. Tražila sam ljubav u običnim stvarima. U sitnim dušama , u sitnicama. Tražila sam pozitivu I bila je gladna. Tragala za ogoljenim dušama, I sama bila ogoljena. Povređivala I bila povređena. Volela I bila najvoljenija. Da li mi je žao ? Nimalo. Život nisu samo pobede, već i porazi. U POBEDAMA SI JAK, A U PORAZIMA IPAK, NAJJAČI! " 💎 #andrijanaradonjic #pinkovezvezde #opelo #zadruga #2019 #serbia #belgrade #newmusicvideo #instaphoto #photooftheday #photography #instadaily #instalike #instafashion #music #pink #quotes #makeuplooks Sa snimanja spota ◾OPELO ◾ @kokonadogradnjakose @urosh.official @designbymarijavitez @gradska_kafana @hot_spot_media @makeup.and.brows.ljiljana @nevenaradivojevicph

A post shared by 𝐀𝐧𝐝𝐫𝐢𝐣𝐚𝐧𝐚 𝐑𝐚𝐝𝐨𝐧𝐣𝐢𝐜 (@andrijana_official) on

PROČITAJTE JOŠ: SPREMNA ZA LETO! Anastasija Ražnatović se utegla, pa pokazala kako se preznojava u teretani! (FOTO)

Autor: M.Stanković

#Andrijana Radonjić

#Duško Radonjić

'