AKTUELNO

Mladi srpski bokser Veljko Ražnatović žestoko je isporzivao albanskog borca Petritu Mazrekaju koji ga je izazvao na borbu, a onda se povukao, očigledno u strahu da ne bude nokautiran.

- To je žena jedna mala. Neću da pričam o njemu – rekao je Ražnatović i dodao da Mazrekaja, za koga se pisalo u medijima da je prijatelj Ramuša Haradinaja, da je nije prihvatio poziv da odmere snage u ringu.

- Slali smo ponude, da on dođe ovamo, da ja idem tamo. Ne želi da posluje. Ja bih jako voleo da prihvati, ja ću za džabe da radim taj meč. Daćemo mu pare da dođe ovde, samo da prihvati. Samo da dođe - rekao je Ražnatović.

Foto: TV Pink Printscreen

On kaže da mu je velika čast to što će kao najperspektivniji mladi borac iz ovog dela Evrope biti promoter Međunarodnog dana boksa 21. i 22. jula u Moskvi.

- Imao sam čast da budem pozvan od strane Bokserskog saveza Rusije, koji je za mene u rangu sa Američkom bokserskom federacijom. To je sam vrh sveta. Neverovatna je čast da odem da predstavljam svoju zemlju, za koju bih poginuo, u takvoj bratskoj zemlji i da me pozovu kao najperspektivnijeg mladog profesionalca – rekao je Ražnatović.

Kako je dodao, tamo će imati priliku i da upozna svog idola zbog koga je počeo da se bavi boksom - Roj Džonsa Džuniora. Ražnatović je otkrio ime Meksikanca sa kojim će se boriti u Kanadi 7. septembra.

- U pitanju je Huan Santjago Kolčad. Aktivno se spremam za taj meč – naveo je Ražnatović, kojim ima sedam mečeva i sedam pobeda, od čega četiri nokautom, istakavši da uz svoj tim uvek izađe spreman i oseća da je dorastao zadatku.

#Veljko Ražnatović

'