AKTUELNO

Mnogi ljudi ne vole da svoje seksualne apetite zadovoljavaju samo u četiri zida spavaće sobe, već vole da eksperimentišu na najrazličitijim mestima.

Naravno, ni javne ličnosti nisu izuzete, a sigurno biste se i iznenadili koliko njih praktikuje seks na mestima gde vrlo lako mogu biti uhvaćeni. 

Ovo su samo neke od njih:

Foto: Tanjug AP/John Locher

Jedno vreme se šuškalo da se seks dogodio između Skarlet Johanson i 17 godina starijeg kolege Benisija del Tora i to u liftu jednog hotela 2004. godine. I dok je ona ovo uvek negirala, glumac je davao neodređene odgovore na temelju kojih bi se moglo zaključiti da u njihovom slučaju važi da "gde ima dima, ima i vatre".

Kontroverzni pevač Robi Vilijams otkrio je da je seks upražnjavao na brojnim javnim mestima.

- Kada sam se drogirao isprobavao sam svašta - seks u avionima, vozovima, pa i barovima - priznao je pevač.

Kajli Minog i pokojni frontmen grupe "INXS" Majkl Hačens nisu moglu da se obuzdaju tokom jednog leta. Kako je otkrio jedan prijatelj, Majkl ju je pokrio ćebetom i imali su seksualni odnos na sedištu u prvom redu.

Foto: Tanjug/Joel C Ryan/Invision/AP

Bred Pit i Sinita bili su pre nekoliko desetina godina, a posebno su nestašni bili u privatnoj loži "Rojal Albert Hola".

- Zgrabio me je i počeli smo da se valjamo po podu. Nismo mogli da se zaustavimo. Neko je pokušao da nas fotografiše, a portir je pokucao i pitao jesmo li dobro - otkrila je Sinita.

Boris Beker je nakon ispadanja sa Vimbldona 1999. godine u hotelu ostavio trudnu suprugu i imao seks sa ruskom manekenkom Anđelom Ermakovom i to u ormaru za metle koji se nalazio u londonskom restoranu "Nobu". Devet meseci kasnije saznao je da je sa manekenkom dobio ćerku.

- Ponosan sam ako će me po tome pamtiti - izjavio je svojevremeno Beker.

Džerard Batler je 2012. godine ludovao na festivalu Koačela, gde je upoznao jednu obožavateljku koja mu se svidela. Glumac je otvoreno predložio seks, devojka je pristala, a čin se odvio u prenosnom toaletu, poznatijem pod imenom "toi toi".

Autor: Pink.rs

#Poznati