AKTUELNO

Ljudi rođeni u ovim horoskopskim znakovima mnogo vole da jedu. Pravi su gurmani ili su slatkousti, u svakom slučaju, iskreno uživaju u hrani.

Ovan

Strastveni Ovan voli da zapoveda i želi da sve bude tačno onako kako je zamislio. Ako iz nekog razloga njegovi planovi propadnu, on kreće putem samouništenja i sreću pronalazi u hrani. U roku od samo nekoliko dana može da se ugoji.

Bik

Kada partner kaže Biku da treba da vodi računa o tome koju hranu jede, on se oseća uvređeno. Bikovi imaju urođenu tvrdoglavost, pa ih takve primedbe samo podstiču da jedu više.

Foto: Pixabay.com

Rak

Rak često nema mentalnu snagu da se nosi sa izazovima koje postavlja život za koji se zna da se sastoje, ne samo od lepote i radosti. U takvim okolnostima frižider mu postaje glavni saveznik, kao i uteha i spasitelj.

Vaga

Budući da je hedonista, Vagu privlači hrana jednostavno po prirodi. Predstavnici ovog znaka nisu upoznati sa umerenošću - ni u hrani ni u trošenju novca.

Strelac

U osnovi, Strelac ni u čemu nema granice. Ponekad troši energiju, a ponekad se opusti i voli da bude lenj, a tada njegov najbolji prijatelj postaje hrana.

Ribe

Ribe su najdepresivniji znak Zodijaka. Kad im se čini da su ih svi napustili i da je njihova sudbina nemilosrdna, počinje svoju tugu da leči ukusnom hranom u neograničenim količinama.

Autor: Pink.rs