AKTUELNO

Izbor idealnog para farmerki nikada nije lak.

Koliko puta ste otišli u butik i probali bezuspešno nekoliko pari farmerki da biste na kraju shvatili da vam nijedne ne odgovaraju ili ne laskaju vašem obliku tela?

Kako biste izabrali pravi model trebate da znate par trikova. Kada birate koju veličinu ćete da probate, nemoje se voditi brojem koji stoji na etiketi jer često to nije pravi pokazatelj. Ukoliko možete da astavite ruku do lakta u predelu struka kada su pantalone zakopčane, onda će one idealno odgovarati vašem struku.

Foto: Pixabay.com

Tesne nogavice su u modi, ali kada birate koji model ćete probati, proverite da mi vaša šaka stisnuta u pesnicu može da prođe kroz obod farmerki. Prava dužina nogavica koje će vam savršeno odgovarati jednaka je dužini vaših ruko kada ih ispravite sa strane.

Birajte modele koji odgovaraju vašem obliku tela i kji laskaju vašoj figuri. Još jedan trik da utvrdite hoće li vam pantalone biti dobre u struku jeste da pantalone stavite na leđa i da obod obmotate oko vrata. Ukoliko se krajevi pantalona lagano dodiruju onda će vam taj par biti odličan.

#Farmerke

'