AKTUELNO

Ako ste vašu figuru doveli do savršenstva onda vam je lako jer će vam većina kupaćih kostima dobro pristajati. Međutim ako ste nezadovoljne nekim delom vašeg tela onda imamo savete kako svoje nedostatke možete prekriti, a atribute istaknuti.

Prema obliku tela možete izabrati sledeće kostime:

Kruška

Ukoliko imate široke i naglašene bokove onda je najbolje da donji i gornji deo kostima ne budu isti. Gornji deo može biti sa dezenom, karnerima ili pak cirkonima. Međutim kada birate donji deo obratite pažnju. Donji deo kupaćeg kostima nikako ne treba biti upadljiv.

Neka to bude najobičniji jednobojni komad. Ako je donji deo u nekoj tamnijoj boji to će biti pun pogodak. Takođe, dame sa ovakvim oblikom tela mogu da nose i jednodelne kupaće kostime je im idealno pristaju.

Jabuka

Dame koji imaju ovaj oblik tela, imaju i problema sa strukom. Struk nije istaknut, i neretno je u ravni sa grudima. Sa obzirom na to treba skrenuti pažnju sa struka.

Ako se odlučite za jednodelni kupaći kostim onda izaberite neki sa Vizrazom, to ce baciti akcenat na grudi pa struk neće biti primećen. Ali ako ipak želite dvodelni kupaći kostim onda izaberite bokserice tamnijih boja. Gornji deo neka bude jarkih boja ili oplemenjen zanimljivim dezenima.

Pravougaonik

Struk, bok i grudi su u jednoj ravni, to je oblik pravougonika. U ovom slučaju izaberite kupaće kostime koji imaju dekolte, tako ćete staviti akcenat na grudi.

Jednodelni mogu da budu sa prugama ili prorezima koje ce odvati utisak da vam je struk uži nego što zaista jeste. Ako posedujete lepe noge takođe možete i njih naglasiti.

Peščani sat

Ako vaše telo ima oblik peščanog sata onda samo odaberite kupaći kostim koji vam se dopada. Nije važno da li je jednodelni ili dvodelni, šareni ili jednobojni. Ove dame koje imaju uzak struk, šire bokove i grudi mogu da nose svaki model, i svaki ce im savršeno pristajati.

Takođe, damama sa manjim grudima preporučujemo karnere ili resice na gornjem delu kupaćeg kostima. Ako imate višak kiligrama u predelu stomaka onda kupujte jednodelne kupaće kostime koji su naborani u prednjem delu. Ako želite bikini onda neka donji deo bude sa visokim strukom, savetuje jollymagazine.com.

Ukoliko imate velike grudi koje vam stvaraju problem prilikom odabira kupaćeg kostima onda imamo par saveta za vas. Obavezno birajte kupaći kostim sa korpama i jako je vazno da bretele budu deblje. Mora vam savršeno odgovarati u predelu pazuha, pokušajte da svoj problem rešite kupaćim kostimima sa visokim izrezom.

Kao najvažnija stvar na koju ćete obratiti pažnju prilikom kupovine kupaćeg kostima jeste to da vam u njemu bude prijatno. Birajte one koji vas neće stezati, žuljati, spadati. Takođe, važno je da izaberete kostime koji se brzo suše, jer će vam to biti lakše i prijatnije. Svakako da kupovina kupaćeg kostima nije lak posao, ali se nadamo da smo vam barem malo pomogli.

#Kupaći kostim

#moda

'