AKTUELNO

Stručnjaci su na osnovu ankete zaključili da preterana briga o lepoti odbija pripadnike jačeg pola, mada u početku ne izgleda tako

Muškarci vole atraktivne žene, ali ne i one koje su opsednute fizičkim izgledom. Tako je pokazalo istraživanje sprovedeno u jednoj kompaniji u Velikoj Britaniji. Stručnjaci su na osnovu ankete zaključili da preterana briga o lepoti odbija pripadnike jačeg pola, mada u početku ne izgleda tako.

- Prvo im imponuje kada devojka vodi računa o tome kako izgleda, uredna je, lepo se oblači, vežba, prati modu, ali onda to počne da im smeta - objašnjava Pol Hokins, vođa istraživanja. - Na duže staze oni se klone devojaka koje se bude i ležu našminkane kao za naslovnu stranu. Za život udvoje su potrebne ležernost i opuštenost.

Čak 70 odsto ispitanika je izjavilo da ih užasava pomisao da u brak ulaze sa osobom koja je opsednuta telom, brine samo o lepoti i ceo život podređuje tome kako će da izgleda i šta da obuče. Naučnici su zaključili da muškarci to tumače kao izveštačenost i površan pristup životu.

#Muškarac

#anketa

#šminka

'