AKTUELNO

Ovaj tretman ulepšavanja pripadnika jačeg pola daje vidljive rezultate.

Još jedan od poznatih muškaraca na našoj javnoj sceni, Vladan Savić iz Magla benda, podvrgao se tretmanu presađivanja kose.

Naime, ovaj trend na estradi je postao vrlo rasprostranjen, a s obzirom na to da je tretman relativno brz, a oporavak lak, sve laše se i poznati odlučuju za ovu metodu.

Tako je Vlada nedavno išao na transplantaciju kose, a efekat će postati vidljiviji kroz neko vreme.

Foto: TV Pink Printscreen

Pošto je presađivanje kose postao hit među poznatim muškarcima i dosta običnog sveta se zanima koliko to zadovoljstvo može da košta. Međutim, nigde u svetu nema utvrđene cene za presađivanje kose. Procenjuje se da ovakva operacija u Velikoj Britaniji može iznositi od 5.000 do 15.000 funti, dok je u SAD potrebno izdvojiti između 4.000 i 20.000 američkih dolara za ovo zadovoljstvo.

Razlog što se naši ljudi najčešće odlučuju za Tursku je taj što tu transplatacija košta znatno manje, uz troškove smeštaja u nekom od luksuznih hotela, trošak prevoza, prevodioca i postoperativne nege. Osim toga, u Turskoj mogu ostati i nakon operacije te uživati u čudesnim i prelepim gradovima i predelima po neverovatno povoljnim cenama.

Foto: Instagram.com/vladansavic

Što se tiče domaćih iskustava transplataciju kose je moguće raditi i kod nas i to po najsavremenijim metodama, koje samim tim prate i određene cene.

I dalje se naša estrada, kada su u pitanju sve vrste plastične hirurgije, najčešće odlučuje za turske stručnjake.

Autor: Pink.rs