AKTUELNO

Tema dojenja je sve prisutnia među mladim mamama, a 44-godišnja Džeraldi koja odgaja dvoje dece pokrenula je raspravu na internetu na temu da li je žena prestara za dojenje.

Fejsbuk stranica Mama's World okuplja majke iz celog sveta, koje slobodno komentarišu svoja iskustva, daju savete i osnovne informacije koji drugima mogu biti od koristi.

Stefani Džeraldi, 44-godišnja majka dvoje malih dečaka se uključila o diskusiju koja se vodila na temu da li je žena prestara za dojenje.

Nakon što su dve žene komentarisale da je njihova prijateljica, koja ima 40 godina prestara za dojenje, kao i da njeno mleko može biti opasno za decu, Džeradijeva je napisala:

"Sigurna sam da ste svi čuli razne opaske vezane za dojenje prestarog deteta, ali jeste li čuli da majka može biti prestara za dojenje? I kako njeno mleko verovatno nije dovoljno dobro za dete, samo zbog njenih godina? Nego je po njihovom mišljenju bolje dati adaptirano mleko detetu, pored majke sa svojim mlekom?"

U svojoj objavi opisala je situaciju u kojoj su dve žene komentisale dojenje svoje starije prijateljice, dok je Stefani kraj njih dojila svoje dete.

- Okrenula sam se prema njima i dobacila im: 'Usput, imam 44 godine, sledećeg meseca ću imati 45 i moje mleko je savršeno!' Ne možete ni zamisliti izraz na njihovim licima - napisala je.

Takođe je otkrila da je bio jako dobar osećaj suprotstaviti se takvim negativnim i ružnim komentarima, pre nego što je pitala za mišljenje drugih majki na stranici.

#Beba

#Majka

'