AKTUELNO

Nećete pogrešiti jer toliko dobro stoji i crnkama.

Ako ste slučajno bili u potrazi za savršenom kombinacijom bele, plave i sive boje za kosu i niste mogli da dobijete željenu kombinaciju, neko vas je ipak preduhitrio. Što se pisalo o bojama za kosu pod nazivima "Mulled Wine i Gingerbread Latte" pisalo se. Sada je red došao na "Marshmallow".

Trend inspirisan i nazvan po jednom od najdražih američkih deserta - Maršmelou pronašao je svoje mesto i ispod "beauty" neba. A čini se da je već i inspiracija mnogim stilistima u svetu.

Naime, reč je o kombinaciji bele sa primesama srebrne i plave boje. Zajedno stvaraju dinamičnu boju koja podseća na nežne pahuljice koje se tope u ustima. Kada bismo stvar pojednostavili (iako ova boja to nikako ne zaslužuje) mogli bismo reći da je reč o beloj boji sa sivim naglaskom.

Ovu boju nikako ne bi trebali da pokušavati da dobijete sami kod kuće jer treba paziti da se kosa ne ošteti. Nijansa je pravi izazov i ako se odvažite na promenu, budite spremni da vam možda neće uspeti iz prvog puta.

Ova boja zahteva mnogo izbeljivanja i toniranja pa budite strpljivi. Kada je pak u pitanju održavanje, reč je o boji koja će tražiti od vas potpunu predanost pa i češće odlaske u frizerski salon.

#Frizura

#Kosa

#Lepota

#boja

'