AKTUELNO

Večite tajne privlačnosti: Zašto su „loši momci“ neodoljivi i kako grešimo na početku veze!

Uvek je intrigantno otkriti šta privlači jedan pol kod drugog. Da li je to izgled, samopouzdanje ili nešto treće? Terapeut Dušan Blagojević nam otkriva tajnu „loših momaka“ i zašto gotovo svi pravimo istu grešku na početku veze, prenosi mondo.rs

Dušan nas vodi kroz dubine privlačnosti, objašnjavajući da je karakter ključni faktor koji nas zadržava u vezi. „Prvo se zaljubljujemo u cvet, ali treba da volimo koren“, kaže on. Shvatamo da izgled može biti samo privlačna fasada, dok suštinski karakter i dobrota čine srž prave ljubavi.

Dalje, istražujemo zašto devojke često biraju „loše momke“, očarane njihovom arogancijom i samopouzdanjem. Dušan nas upozorava da iza ove maske može ležati jazbina zveri, dok prava sigurnost ne zahteva reklamu.

Između redova, otkrivamo i najčešću grešku na početku veze – nedostatak autentičnosti. Kroz različite medije, stvaramo iluzije o sebi, umesto da se otvaramo i budemo ranjivi. Dušan nas podseća da prava ljubav zahteva hrabrost da budemo ono što jesmo, bez maski i štitova.

Ovo je prilika da zaronimo dublje u psihologiju privlačnosti i veza, shvatajući da prava ljubav počinje kada se oslobodimo lažnih predstava i povežemo na suštinski nivo.

Ne propustite priliku da razumete kako ljubav zaista funkcioniše i kako možete izgraditi zdravu i ispunjavajuću vezu!“