AKTUELNO

U svetu gde su veoma zastupljene društvene mreže i kontakti se mogu ostvariti sa bilo kime, a isto tako i sakriti, poverenje može izgledati kao aspekt koji gotovo da će iščeznuti. Ipak, neki partneri imaju sklonost da budu duboko iskreni, dok drugi imaju sposobnost da budu duboko nepoverljivi prema svojim partnerima. Kada ste zaljubljeni, nakon što ste nekoga dobro upoznali, na scenu stupa poverenje, ali ovi znaci Zodijaka ipak uvek sumnjaju da njihov partner nikada ne može da bude veran.

1. Rak

Ovaj vodeni znak nikada neće biti zadovoljan ako ne zna da uvek može da kontroliše svog partnera, bar na nekom nivou. Izuzetno su nesigurni. Dakle, Rakovi neće slušati razum ako i samo malo posumnjaju da partner vara. To otežava zabavljanje s njima jer stalno morate da im dajete objašnjenje za svoje postupke.

2. Devica

Pošto nikada ne mogu da veruju nikome drugom osim sebi i svojoj porodici, Device imaju problematičnu dinamiku sa svojim partnerima. One nikada nisu zadovoljne opravdanjima i stalno sumnjaju u namere partnera. Često im proveravaju telefone. Ako su ljute, možda će od vas tražiti da izbacite koketne prijatelje iz svog života, kako bi bile sigurne da ih nećete prevariti.

3. Strelac

Skeptični Strelac je poznat po tome što tajno uhodi svog supružnika. Dok su neki Strelci spremni i da unajme privatnog detektiva kako bi uhvatili partnera u prevari, većina njih će zapravo samo hteti da se uveri šta to partner radi i kuda ide.

4. Jarac

Čak i ako je mala verovatnoća da će baš racionalni Jarčevi ovo uraditi, ovaj zemljani znak može da zapreti da naudi sebi ako vas sumnjiči za neverstvo. Dobijaju napade besa u kojima mogu briznuti u plač ako pretpostave da biste ih ostavili zbog nekog boljeg.

Većina ljudi na kraju može da dostigne tačku u svojoj vezi u kojoj u potpunosti veruju jedno drugom, ali ovi sumnjivi zvezdani znaci to retko čine. Oni su duboko uplašeni jer osećaju da bi ih partner mogao izdati i najmanji znak koriste kao dokaz za neverstvo, piše "Pinkvilla".

Autor: