AKTUELNO

Mnogo partnera većinu vremena ćuti o stvarima koje ih ljute kako ne bi povredili svoje ljubavnike. Ipak, postoje neki koji više vole da budu brutalno iskreni i da odu korak dalje.

Ova tri horoskopska znaka stalno traže nedostatke u svojim ljubavnicima, a to bi moglo da uključuje i slatke male navike koje poseduju, kao i sve one stvari koje rade, a koje vas potajno nerviraju.

Foto: Unsplash.com

Lav

Možete ih smatrati sveznalicama ili onima koji su uvek velikodušno spremni da vam daju savet u bilo koje vreme. Ipak, Lavovima njihova šarmantna priroda pomaže da se izvuku u gotovo svemu. Oni vrlo brzo pronađu zamerke u svom supružniku. Njihova priroda smatra da je to lak način da sebe postave na pijedestal dok kude svoje ljubavnike.

Devica

Device su vešte i uspevaju jako brzo i precizno da prepoznaju mane u ljudima. Ljudi rođeni u ovom znaku imaju neobičnu sposobnost da uvek budu u pravu, čak i kada to postane neprijatno. Dakle, iako savet može da ima najbolju nameru, niko ne treba da sluša o svojim manama cele nedelje, pogotovo od nekoga koga voli.

Strelac

Strelac je spretan promatrač, što mu pomaže da savršeno prouči razne situacije. Oni, takođe, mogu da prozru pretvaranja i laži i često su brutalno iskreni o svojim zapažanjima. Međutim, ni jedan od ovih atributa ne privlači ih prema supružniku, jer nema ništa neprijatnije od toga da vam stalno govore da je sve što radite pogrešno.

Autor: Z.L.