AKTUELNO

Možda ste čuli ili čak znate za položaj Šivin ples iz joge Međutim, tako se zove i seksualni položaj iz Kama Sutre Otkrićemo vam kako se pravilno izvodi Šivin ples.

U principu je ovaj seksualni položaj vrlo jednostavan – ili bar njegovo objašnjenje. U praksi muškarcu je definitivno potrebno malo mišićne snage, ali ni žena ne bi trebalo da bude potpuno nesportski tip. Zašto? Pročitajte sami:

1. Muškarac stoji ispred žene, za koju je najbolje da sedi na ivici kreveta ili stola raširenih nogu.

2. Malo se sagne kako bi ga mogla da se obmota nogama oko struka i rukama ga drži za ramena ili vrat.

3. Sada može da prodre u nju i posegne ispod njene zadnjice da je podigne.

4. Nastavlja da je drži ispod zadnjice i požudan ples može da počne!

Položaj zahteva aktivaciju puno mišićnih grupa kod oba partnera: ako postane prenaporan, upotrebite zid. To daje stabilnost i uklanja deo naprezanja.

Seks s razlikom u veličini
Inače, Šivin ples koristan je za partnere različitih visina! Ako je muškarac puno viši od žene, neki seksualni položaji možda nisu idealni za vas kao par.

U tom slučaju isprobajte ove ljubavne položaje:

• Kašika: Položaj kašike je idealan, premda je teško pogledati se u oči (barem ne bez uvijanja žene). Tako možete uživati u opuštenom položaju i osećati se blisko.

• Položaj ljuljaške: Takozvanim ljubavnom ljuljaškom lako možete nadoknaditi razliku u visini – i dodati malo radosti u spavaću sobu.

• Jahaći položaj: Visina tela ne igra ulogu ni u jahaćem položaju! Bez obzira na to da li žena sedi preko muškarca u klasičnom položaju okrenuta prema partneru ili naopako.

Autor:

#Seks