AKTUELNO

Svi znamo čemu služi četkica za zube, ali ćete početi da je koristite i za ovo.

Sve popularniji trik tvrdi da ćete još više koristi imati ako četkicu i pastu upotrebite na nosu ili bilo kom drugom mestu na licu koje je zahvaćeno mitiserima. Recepti za ovaj tretman variraju – od toga da čistom četkicom samo trljate kožu bez dodavanja paste, pa do toga da sami napravite svoju prirodnu pastu specijalno za nos.

Verovatno već znate da je obična pasta za zube idealan saveznik u borbi protiv bubuljica (nema te devojke koja bar jednom nije legla na spavanje sa tačkicom paste na bubuljici, kako bi se osušila), pa nema razloga da sumnjamo da će biti podjednako efikasna i protiv mitisera.

Foto: Printscreen Youtube

Sve što treba da uradite jeste da naparite nos, ili neki drugi deo lica koji je problematičan, kako bi se pore otvorile. Zatim pomešajte malo sode bikarbone, paste za zube i vode i napravite nešto što podseća na tečni lepak.

Nanesite smesu na nos i istrljajte sve četkicom. Imajte u vidu da za ovo treba da imate odvojenu četkicu (nikako onu kojom inače perete zube) i da ona treba da ima malo mekša vlakna.

Pročitajte još: CENA - SITNICA: Ove japanke koštaju kao luksuzan stan u centru Beograda (FOTO)

Kad završite sa tretmanom, jednostavno isperite kožu. Ponavljajte ovaj postupak svakog drugog dana.

#Bubuljice

#Nos

#Pasta za zube

#Četkica

'