AKTUELNO

Ovo su podaci koje bi trebalo da zna svaki muškarac koji drži do sebe, bilo da je iskusan ili ne…

Glupa pitanja o orgazmu – iritiraju žene više nego što muškarci mogu da zamisle, jer tome pristupaju kao da se radi o nekom trofeju koji su oni osvojili. Ako niste primetili da li jeste ili nije, šta ste radili?

Manjak strasti – za početak, muškarac s kojim su u krevetu mora da bude strastven. Strast diktira seks, pokreće ga i daje mu draž, a izazivaju je muškarci koji znaju šta rade u krevetu.

Neaktivnost – muškarci koji ne preuzimaju inicijativu u krevetu nego čekaju da se nešto dogodi gotovo samo od sebe mogu jedino potpuno da ohlade ženu. U slučaju da vam se često događa da partnerka postane hladna, to vam je greška koju pravite.

Nedostatak predigre – seks je toliko intenzivno emotivno iskustvo za žene da im za njega treba određena priprema, ali ne u vidu nagovaranja. To ih definitivno hladi i potpuno guši strast, stoga nemojte ispitivati da li želi seks, krenite na posao, pa ako to radite kako treba, biće seksa kao u priči.

Nemojte izlaziti iz kreveta nakon seksa - Ženama je potrebna bliskost nakon seksa, zagrlite partnerku i još se malo mazite, pa makar vam se išlo u toalet toliko da mislite da ćete da puknete. Pričekajte malo…

#Seks