AKTUELNO

Mnoge žene će vam reći da su za dostizanje orgazma mnogo važnije na hiljade drugih stvari, nego veličina, istraživanje je bilo mnogo realnije i pokazalo da je vrhunac lakše doživeti sa dužim penisom.

Do ovog zaključka došlo se nakon što su ženama postavljena tri pitanja: Koliko često su imale seks, koju vrstu seksa su upražnjavale i učinak dužeg ili prosečnog penisa u dostizanju vrhnuca. Kao što ste znali, što je muška “alatka” veća, to su veće šanse da žena doživeti orgazam.

- S obzirom da samo 20 odsto žena može da doživi vaginalni orgazam sa prosečnim penisom, žene se uglavnom odlučuju za partnere sa većim. Veči penis može da im omogući tri glavna tipa vaginalnog orgazma, jer duži muški polni organ lakše može da dohvati tri ključne tačke - pokazala je nova studija.

Ipak, muškarci sa manjim penisom ne treba da previše brinu, jer je odavno otkriveno zlatno pravilo pokreta koji garantuju orgazam svaki put. Sa druge strane, ni muškarac sa najvećim penisom, od skoro 50 centimetara, nema čime da se pohvali, jer sa tolikom dužinom ne može da ima seks.

Imajte na umu da je dužina penisa samo estetsko merilo i ne bi trebalo da bude najvažnije svojstvo vašeg tela. Seksualno zadovoljstvo moguće je s bilo kojom dužinom penisa, zato se nemojte previše vezivati za statistiku.

#Dužina

#Orgazam

#Penis

'