AKTUELNO

Savršene za uzurbane radne dane!

Moramo priznati kako nam se malo toga zaista radi već pri samom buđenju, osim uživanja u prvoj šoljici kafe, no osim što moramo izabrati odevnu kombinaciju u kojoj ćemo se osećati dobro tokom celog dana, zatim da uložimo još koji minut za beauty i make up rituale, najmanje volje, ali i vremena, nam ostane za stilizovanje kose...

View this post on Instagram

quick hair fix

A post shared by Benthe Marlene Mey Liem (@bentheliem) on

Jesen se kao takva pokazala poprilično neprijateljski nastrojena prema izgledu naše kose, pa je ona podstaknuta neretko tmurnim vremenom, neugledna i teška za stilizovanje. Setite se samo koliko puta ste stajali ispred ogledala sa četkom u ruci, pokušavajući kreirati savršeni izgled svoje kose, da bi nakon svega nekoliko minuta nakon što ste izašli iz stana, ona izgledala kao da s njom zapravo ništa niste radili. No na svu sreću, postoje neke frizure koje vam neće oduzimati mnogo vremena te za koje ne morate biti nešto previše vešti kako biste ih kreirali, a pokazale su se zaista spasonosne za one dane kada jednostavno nemamo vremena.

Tako uvek u svega nekoliko poteza možete kreirati nisku ili visoku punđicu, koja može biti strogo ili raspušteno vezana, a takođe se možete poigrati i sa izborom gumice za kosu.

View this post on Instagram

watch me

A post shared by Benthe Marlene Mey Liem (@bentheliem) on

Nešto glomaznije, satenske gumice sjajan su touch baš svakoj frizuri, a takođe su poprilično popularni i nešto veći rajfovi za kosu, s kojima će svaka dlaka stajati na svom mestu.

Od dodataka još uvek se nismo zasitili upečatljivih ukosnica i romantičnih marama zbog kojih i najobičnija frizura izgleda posebno, a nešto hladnije dane koji su pred nama iskoristite za igranje s toplim šeširima.

View this post on Instagram

virgo woman

A post shared by Orion Carloto (@orionvanessa) on

#Lepota

'