AKTUELNO

Uspavali ste se?

Treba da požurite sa nameštanjem kose, vremena je sve manje, a nemate ga baš ni mnogo. Kada je u pitanju žurba, svaka brza ideja je dobrodošla, koja će nam pomoći da izgledamo besprekorno kao da smo izdvojili dosta vremena za sređivanje.

Na svu sreću, internet je bogat različitim idejama koje nas mogu inspirisati da u samo pet minuta sredimo kosu i izgledamo baš onako kako smo zamislili. U nastavku smo pripremili nekoliko frizura koje se vrlo lako prave, a koje će biti odličan izbor u danima u kojima nemate vremena za detaljno sređivanje, a kamoli za frizera. Pogledajte o kakvim frizurama je reč...

Promenite razdeljak - Prebacite kosu na drugu stranu od one na koju je stalno nosite i promenite instant svoj izgled. Takođe ćete na ovaj način uneti volumen i teksturu.

Podignite samo jednu polovinu kose - Postoji više razloga zbog kojih poznate dame obožavaju ovu frizuru. Prvi je jer lako prikriva masnu kosu koju niste stigli da operete, drugi jer otkriva lice, a treći jer unosi mladalačku i zabavnu notu u vaš look.

Visoka punđa - Sve što treba da uradite je da podignete kosu što više možete i uvijete je u elegantnu punđu. Besplatno i bezbolno zatezanje lica + sjajna frizura – nema boljeg razloga da je isprobate!

Uvijte šiške - Ukoliko imate šiške koje puštate – što je najgori period – i ne znate šta sa njima, dovoljno je da ih uvijete u jednu stranu i zakačite ukosnicama. Ovo je frizura koju ćete obožavati...

Uvije traku u pletenicu - Ne brinite, ova frizura uopšte nije komplikovana. Jednostavno pletite traku zajedno sa pramenom kose i dobićete ovu odliču i zanimljivu frizuru.

Isprobajte rep sa “mehurićima” - Zavežite niski (ili visoki) rep i podelite ga na više delova gumicama za kosu.

#Frizura

'