AKTUELNO

Najveći domaći modni brend PS Fashion kreirao je limitiranu seriju venčanica u okviru kolekcije ,,Refleksija“, inspirisane znamenitim ženama naše istorije.

Dizajnirane tako da odražavaju snagu, eleganciju i neponovljivost žena koje su pomerale granice, svaki model pravo je remek-delo koje čeka da bude deo vaše priče.

Izrazite svoju autentičnost uz PS Fashion.

Foto: P.S. Fashion

Inspirisana prefinjenom Ljubicom Marić, ovaj model odiše poetikom, gde se svaki šav i ukras melodično uklapaju. Venčanica je izrađena od najfinijih materijala, idealna za one koji svoju ljubav žele izraziti jednako snažno kao što je Ljubica izražavala svoje kompozicije.
Venčanica nazvana Kneginja Milica donosi forme koje su istovremeno tradicionalne i inovativne. Fine tkanine i pažljivo osmišljeni delikatni detalji odušu gracioznošću i plemenitom suptilnošću

Foto: P.S. Fashion

Inspirisana briljantnom Isidorom Sekulić, haljina spaja  klasične linije i razigrane detalje. Savršena za sofisticiranu mladukoja želi eleganciju koja nadilazi vreme.

Foto: P.S. Fashion

Inspiracija avangardnom Ksenijom Atanasijević u ovom modelu odražava se kroz kraljevsku eleganciju i detalje koji su dostojni aristokratije. Kao simbol snažne volje i vizije, ovaj model će učiniti da se na dan venčanja osećate kao prave kraljice.

Inspirirana očaravajućom Milenom Pavlović Barili, ova venčanica kombinuje nežnost i dramatičnost u savršenom skladu. Bogati slojevi svile i delikatni ručno izrađeni detalji odišu umetničkim duhom, idealni za dame koje žele da na dan venčanja izraze svoju ženstvenost, ali i avanturistički duh.

Foto: P.S. Fashion

Link ka sajtu: https://www.psfashion.com/rs/sr/wedding-dress/

Foto: P.S. Fashion