AKTUELNO

Iconic kolekcija najvećeg domaćeg modnog brenda PS Fashion premijerno je predstavljena na prolećnom izdanju Paris Fashion Week-a ove godine, gde je toplo primljena od strane inostrane modne kritike.

Kolekcija koja slavi individualnost i sofisticiranost, sa naglaskom na detaljima i kvalitetu, ,,Iconic“ je više od mode, to je izraz ličnosti.

Kreirana za svečane prilike, kolekcija odiše glamurom i elegancijom kombinujući vrhunski dizajn sa kvalitetnim materijalima.

Sledi nekoliko predloga odevnih kombinacija koje su savršen izbor za svečane povode.

Foto: Promo

Crna asimetrična haljina sa paperjastim detaljima savršen je spoj klasične elegancije i modernog dizajna. Inspirisana bezvremenom elegancijom Pariza, savršen izbor za devojke koje žele glamurozan stajling.

Foto: Promo

Za one koje preferiraju romantične i nežne tonove, ljubičasta haljina sa velikim cvetnim detaljem nosi atmosferu čarolije. Mekanih linija i raskošnog materijala, pruža savršenu kombinaciju udobnosti i stila.

Foto: Promo

Kratka bela haljina sa upečatljivom cvetnom aplikacijom nepogrešiv je izbor za isticanje seksipila i ženstvenosti, uz naglasak na gracioznosti.

Link ka instagram profilu: https://www.instagram.com/ps_fashion_official/

Foto: Promo

Zavodljiva siva haljina sa provokativnim izrezom izrađena od satena sa sjajnim prelivom nudi elegantan i senzualan izgled. Idealna za večeri kada želite da ostavite nezaboravan utisak.

Foto: Promo

Jedinstveni narandžasti komplet ističe se drapiranim detaljima i vividnom bojom koja privlači poglede. Komad koji donosi modu Pariza u vaš ormar.