AKTUELNO

Odgovarajuća garderoba može učiniti da izgledamo mlađe i modernije, ali isto tako postoje odevni komadi koji mogu dodati i 10 godina, tvrde stilisti.

Iako o ukusima ne treba raspravljati, eksperti tvrde da su ove stvari pogrešne za sve.

Krupne šare

Prilikom izbora haljina ili bluza s bujnim cvećem ili velikim krugovima, harmonija je narušena, a sva pažnja je usmerena na odeću. Upadljiv print sa krupnim motivima i šarama se posebno ne preporučuje ženama koje su sitne i niske jer čini da izgledaju vizuelno starije.

Dame koje žele da izgledaju vitko ne bi trebalo da nose ove dezene. Ali ako ne možete da odolite cvetnom i apstraktnom printu, birajte odeću s elementima srednje ili male veličine.

Poslovna haljina

Poslovna haljina nesumnjivo izgleda dobro, ali na njoj sve mora biti savršeno: tkanina, šavovi, kroj, boja. Ali postoji problem – takve haljine ne odgovaraju svima

Za mlade žene je bolje da izbegavaju ovaj model i da ga zamenite ležernijim haljinama.

Velike torbe

Iako ih mnoge žene biraju jer su praktične, stilisti savetuju da ipak dobro razmislimo šta je ono što nam je neophodno da ponesemo sa sobom kada izlazimo iz kuće i ipak se umesto za veliku torbu opredelimo za malu, klač torbicu.

Tome kako izgledamo dosta doprinosi garderoba koju nosimo. Svaka žena teži tome da izgleda sveže, mlado i privlačno, a to je moguće postići pravilnim izborom garderobe. Nikako se ne treba stideti svojih godina, ali nema potrebe da zbog odevanja određene odeće izgledate starije.

Autor: