AKTUELNO

Kompanija PS fashion, koja se godinama ističe u modnoj industriji i ove godine pružila podršku humanitarnom projektu koji slavi neustrašive žene i njihovu pobedu nad karcinomom dojke. Ovaj izuzetan događaj je rezultat saradnje sa poznatim fotografom Martinom Stamenkovićem i Anom Dornik, osnivačicom udruženja "Žena za ženu" i autorkom knjige "Ti si ta."

Na jedinstvenom događaju, posetioci su se ukrcali na emocionalno putovanje i proslavili žene koje su se uspešno izborile sa karcinomom dojke. Ova menifestacija je bila posebna prilika da se istakne njihova neizmerna hrabrost, istovremeno inspirišući druge da se suoče sa izazovima ove ozbiljne bolesti i pružajući im podršku na tom putu.

Foto: Ustupljene fotografije /Nataša K.

Performans izveden tokom događaja ostavio je dubok emotivan utisak, ispunjen snažnim emocijama. Suze, osećaj ponosa i zajedništva bili su neizostavni deo večeri, a niko od prisutnih nije ostao ravnodušan. Poseban naklon i topli aplauzi upućeni su ženama koje su sa ponosom prošetale pistom u PS Fashion modelima. Njihova hrabrost i snaga su nadahnule sve prisutne, ostavljajući bez reči.

Foto: Ustupljene fotografije /Nataša K.

Humanitarni karakter događaja je dobio poseban značaj. Prihod od prodaje knjige "Ti si ta" autorke Ane Dornik, kao i fotografija Martina Stamenkovića prikazanih na reviji, biće direktno usmeren u humanitarne svrhe za centre koji se bave prevencijom i borbom protiv karcinoma.

Foto: Ustupljene fotografije /Nataša K.

"S ponosom smo i ove godine podržali događaj „Preživela“ jer verujemo da je važno podržavati one koje su prošle kroz teške trenutke i podizati svest o ovim važnim temama. Želim istaći da, osim ovog događaja, naša kompanija sprovodi dodatne aktivacije na ovu temu. S tim u vezi, ove godine smo obezbedili besplatne preglede za naše zaposlene, kao što smo to činili i u prošlosti, čime smo spasili više života“ rekla je Sandra Paunović, marketing direktor kompanije PS fashion.

Foto: Ustupljene fotografije /Nataša K.

Ova podrška odražava posvećenost PS fashion-a u osnaživanju žena i pružanju podrške onima koji prolaze kroz izazovne trenutke. Istovremeno, ističe se važnost širenja svesti o karcinomu dojke i podrške humanitarnim inicijativama.