AKTUELNO

Da biste "začnili" stajling, uvek možete da dodate sitne detalje, poput kaiša ili nakita.

Kada je u pitanju šorts, postoji bezbroj načina za kombinovanje sa drugim odevnim predmetima.

Ne morate uvek da nosite dosadne i jednolične kombinacije – šorts i majicu.

Postoje različiti načini da iznesete ovaj odevni komad, a ako ste u manjku sa šortsevima, uvek možete da iskoristite stare farmerke i skratite ih makazama.

Evo koje modne predloge možete da iskoristite ovo leto:

Šorts i lanena košulja

Kežual šorts postaje odličan komad ako ga iskombinujete sa minimalističnkom belom lanenom košuljom, probrane komade nakita i elegantne sandale.

“Oversized” košulja, potkošulja i patike savršeno nadopunjuju teksas šorts na svim letnjim izletima. Dodajte im sunčane naočare, ne zaboravite ruksas s bočicom vode i bacite se u istraživanje novih destinacija.

Šorts nikad nije izgledao bolje nego u kombinaciji s običnom belom majicom kratkih rukava, ravnim sandalama i letnjim blejzerom. Ovu kombinaciju čak nose i Francuskinje, a kako ne bi bila suviše dosadna, dodajte sitne detalje poput kaiša, marame na glavi ili nakita.

Šorts i potkošulja

Najjednostavnija kombinacije iz koje na godišnjem odmoru nećete želeti da izađete: potkošulja, šorts i patike u kojima možete na plažu, kafu ili u šetnju. Birajte jednostavnije tonove kako bi vam bilo što komotnije i udobnije.

Pruge i džins

Kako uvek elegantne Parižanke nose kratki teksas šorts? Uz obavezne horizontalne prugice, baletanke ili cipele, te dobru torbu u koju stane sve što vam treba za šetnju gradom.

Autor: