AKTUELNO

Najpopularnija svetska rijaliti zvezda Kim Kardašijan podelila je trikove za savršenu šminku koja skriva nedostatke

Crni podočnjaci su realnost svake zaposlene žene, posebno u trenucima kada posao i kućne obaveze ograniče vreme za negu fizičkog izgleda, posebno lica. Borba s podočnjacima vrlo je izazovna te gotovo da ne postoji kozmetički proizvod koji će ublažiti tamne kolutove okoloočnog predela, barem ne onoliko brzo koliko to zapravo želimo. 

Foto: Tanjug AP/Evan Agostini

Ipak, svoj umor možemo skriti makar na licu uz pomoć jednostavnog trika koji dolazi od najpoznatije rijaliti zvezde Kim Kardašijan. Ono što nam se posebno sviđa je činjenica da ne moramo biti veliki stručnjaci i všti sa šminkanjem kako bismo postigli ovaj efekat, niti nam je potreban pun kofer šminke.

Umesto korektora koji nam se nude na tržištu, koji deluju poput jačih tečnih, masnih pudera i samo ublažavaju tamnu boju podočnjaka, mega popularna Kim Kardašijan tvrdi da se podočnjacima najpre mora vratiti toplina kako bismo ih prekrili na pravi način.

Alternativa korektorima, upravo zato je crveni karmin, kojim ćete se vrlo brzo rešiti tamnih podočnjaka. Trik je vrlo jednostavan i primenjiv u svakodnevnoj make up rutini, jedino je važno da koristite malu količinu karmina. Kako je to objasnila Kim Kardašijan, kako su podočnjaci vrlo tamni oni se najbolje mogu neutralisirati korišćenjem toplih boja kao što su crvena i narandžasta.

Autor: Pink.rs

#Kim Kardašijan