AKTUELNO

Letnje haljine nam daju optimalnu količinu slobode, jer su prijatne za nošenje, savršenih boja i dezena, ležerne i elegantne u isto vreme. Upravo su one naša današnja tema. Ako ste u potrazi za inspiracijom, haljine koje ćemo vam danas predstaviti mogu biti upravo ono što ste tražili.

Foto: Pixabay.com

Kratke mini haljine su verovatno na samom vrhu najudobnijih komada odeće za vrele letnje dane. Daju vam toliko mnogo mogućnosti po pitanju stajlinga, da je gotovo nemoguće odabrati samo jednu. Boje u kojima se najčešće javljaju su bela, plava, svetlo roza, puderasto plava, nežna koralna i sl. Takođe, prisutni su i prugasti dezeni koji izgledaju tako zavodljivo. Svetlije boje su savršene za isticanje preplanule kože tokom leta. 

Foto: Unsplash.com

Ako ste ipak više raspoloženi tokom leta za duže varijante haljina, predlažemo vam neku od midi ili maksi varijanti u fantastičnom boho stilu. Tako senzualne i divlje da im je teško odoleti. Sa resama, čipkom i dubokim dekolteom ili izrezom sa strane, učiniće da izgledate neverovatno. Savršene kako za duge šetnje kraj plaže tako i za večernje izlaske i uživanje u zalasku Sunca.

#Haljina

#leto

#moda