AKTUELNO

One su zabavne, društvene, posvećene i vreme provedeno sa njima je neprocenjivo. One vole da istražuju nova mesta i uvek su spremne za avanture. Putovanje sa njima će vam dugo ostati u najlepšem sećanju.

Blizanci

Žena Blizanac obožava dobro društvo i putovanja. Ona je vrlo dobro prihvaćena u društvu jer je zabavna i ljubazna. Dakle, najbolja moguća kombinacija ako želite zabavno putovanje. Njen život je zabava i igra i kada želi nešto, ne zaustavlja se, pa očekujte mnogo neočekivanih stvari sa njom. Njena komunikacija je izvrsna, ali je veoma teško zaustaviti je, pa se pripremite za sate i dane razgovora i razmenu mišljenja. Kada su svi drugi suviše stidljivi da bi istakli činjenice ili napravili korak, Blizanac je onaj koji obično lomi led. Iako deluje ponekad zbunjujuće, ona će vam biti odlično društvo, posebno ako ste se odlučili za aktivno putovanje.

Foto: Promo/TO Mađarska

Ovan

Njena neposrednost i iskrenost ne poznaju granice, pa će vam Ovan odmah reći da li će ići sa vama na odmor ili ne. Ovnovi su egoistični, ali znajte da će uvek biti uz vas. Njen moto je: ko god je ne prihvati - može da ode, tako da oko sebe ima gomilu ljutih ljudi, naročito muškaraca. Ona nikada ne kaže ne, kada su u pitanju nove avanture ili iskustva, jer ništa nije van granica i želi da iskusi sve u njenom životu. Njena impulsivnost u više navrata dovodi do uznemirenosti i nervoze, što je teško kontrolisati, pa se pripremite za takve trenutke. Nema vremena za prekomerna razmišljanja, jer je njen život ubrzan. Zato što je odlikuje hrabrost, entuzijazam, nezavisnost, sa njom ćete se smejati i testirati svoje granice.

Strelac

Njen neumoran duh, entuzijazam, toplina i srdačnost će vam na putovanju pružiti izvrsnu priliku da se zaista opustite. Strelac žena uvek stremi za nezavisnošću i ima dobar osećaj za putovanja i slobodu. Nju kroz život prate srećne slučajnosti koje će vas sigurno dodirnuti na putovanju. Potrebno joj je puno slobode i kontinuirane akcije. Ona ne voli komplikovanja, trivijalnost i planiranje, tako da ne planira putovanje mesecima unapred. Kroz svoj život provodi se šalama, anegdotama i duhovitim humorom, koje neće propustiti na putovanju, ali zaboravite na dugotrajne emotivne razgovore i zajednicu. Avanturistički orijentisani i skloni riziku, sigurno će vas odvesti u neobično iskustvo. Teško je držati ovu ženu na jednom mestu, voli da ide u nepoznate, duboke staze i avanture, gde će pronaći svoju tačku. Sa Strelcem ćete biti obogaćeni izazovima i rizicima, čak i u najslabijim trenucima.

Autor: Pink.rs

#putovanje