AKTUELNO

Predsednik KK Crvena zvezda Neboša Čović, predsednik Upravnog odbora kluba Željko Drčelić, kao i potpredsednik Upravnog Odbora Živorad Vasić obišli su košarkaše aktiuelnog šampiona Srbije i ABA lige na pripremama u Staroj Pazovi.


Na treninzima Zvezde očigledno vlada sjajna, maltene porodična atmosfera, što pokazuju i fotografije. Nebojša Čović , Živorad Vasić i Željko Drčelić popričali su sa igračima i trenerom i pružili im punu podršku u susret novoj sezoni u ABA ligi i Evroligi.

Čović i Drčelić su se u razgovoru sa trenerom Sferopulosom i igračima informisali o toku priprema i uslovima koje tim ima u Staroj Pazovi, i takođe upoznali sa najnovijim pojačanjima tima Ajzeoom Кenanom, Кodijem Milerom Mekintakerom, Majkom Daumom...

KK Crvena zvezda je kompletna, jer se timu pridružuju i Ognjen Dobrić i Dejan Davidovac koji su dobili nekoliko dana odmora nakon nastupa na OI u Parizu i osvajanja bronzane medalje u Francuskoj.

Crveno beli nastavljaju u istom ritmu i miru baze FSS da grade temelje za novu sezonu koja počinje za mesec dana utakmicom u Dubaiju (1. kolo ABA lige).

Do početka sezone odigraće i nekoliko prijateljskih utakmica:

28.08. КК Jahorina (Pale)

31.08. КК Igokea (Beograd zatvorena utakmica)

05.09. Hapoel J (Beograd zatvorena utakmica)

10.09 Olimpiakos (Atina Pireja zatvorena utakmica)

12-14.09 VTB Кup (Moskva)

Кapiten crveno belih i ove sezone biće Branko Lazić, a trener Sferopulos trenutno na treninzima u Staroj Pazovi ima sve igrače koji će činiti takmičarski tim КК Crvena zvezda Meridianbet za takmičarsku sezonu 2024-2024.

Autor: Dubravka Bošković