AKTUELNO

Predsednik Upravnog odbora Sportskog društva Crvena zvezda i generalni direktor fudbalskog kluba Zvezdan Terzić izjavio je danas da "crveno-beli" moraju da budu primer svega najboljeg i najčasnijeg u Srbiji.

Crvena zvezda je na stadionu "Rajko Mitić" održala svečanu ceremoniju proslave 79. rođendana.

"Dragi zvezdaši, čestitam svima nama 79. rođendan naše Crvene zvezde, najtrofejnijeg kluba na ovim prostorima. Kad su osnivači našeg kluba četvrtog marta 1945. osnovali naš klub nisu ni slutili u kakvog će giganta ovo izrasti. Sve te godine emocije uspeha i rezultata doveli su do ogromne moći našeg kluba i grba", rekao je Terzić na proslavi 79. rođendana "crveno-belih".

"Od naših rezultata zavise emocije miliona ljudi i te težine grba moramo da budemo svesni. Dragan Džajić mi je davno rekao: 'Crvena zvezda jeste lepa, ali i teška'. Ne smemo nikad da se opuštamo, uvek moramo da imamo kamenčić u cipeli da nas žulja i opominje da moramo više. Moramo da budemo primer svega najboljeg. Primer svega najčasnijeg i najboljeg što ima ova naša država Srbija. Čestitke na rezultatima uz opomenu da možemo bolje. Na to nas grb obavezuje", naveo je Terzić.

Sportsko društvo Crvena zvezda osnovano je četvrtog marta 1945. godine.