AKTUELNO

Čelni ljudi KK Crvena zvezda odradili su fenomenalan prelazni rok, te su omogućili treneru Dušku Ivanoviću kvalitetan roster koji će probati da vrati titulu namenjenu šampionu ABA lige na Mali Kalemegdan, ali i stići što dalje u Evroligi.

Stigli su igrači kao što su Šabaz Najpijer, Miloš Teodosić, Jago Mateus, Rokas Giedraitis, Adam Hanga, Marko Simonović, Majk Tobi, Džoel Bolomboj i Nemanja Bjelica tako da će crveno-beli biti više nego jaki. Prvi čovek kluba, Nebojša Čović, gostovao je na Radio televiziji Srbije i govorio o nastavku prelaznog roka.

- Ne znam, ne verujem da će još neko doći, ali ne mogu da isključim. Mislim da smo dovoljno dobro popunjeni i uravnotežili ekipu sa onim što je tražio trener Duško Ivanović. Sada je trenutno na rosteru 16 igrača i to brojčano gledajući je otprilike zadovoljavajući broj jer imamo ogroman utakmica - istakao je on, pa se dotakao i domaćeg terena za narednu sezonu:

- Igraćemo sve utakmice u Areni, tamo ćemo igrati sve utakmice i trenirati, tako da ćemo deliti sve sa drugim timom zbog termina. Dobra je ekipa, jasne su ambicije koje su postavljene i mislim da imamo konkurentan tim koji može da napravi jako dobre rezultate. Nama je bitno da imamo regularan ambijent.

Autor: