AKTUELNO

Košarkaši Partizana mogli bi da ostanu bez "Arene" u finalnoj seriji ABA lige.

Crno-beli imaju problem sa terminima za mečeve u eventualnom finalu, pa bi mogli da budu domaćini u Ljubljani u hali Stožice.

Postoji mogućnost da zbog navodnog nedostatka termina Partizan Mozzart Bet ne bude mogao da igra utakmice eventualnog finala plej-ofa ABA lige protiv Crvene zvezde u Areni! Navijači su se s pravom pobunili i za utakmicu sa Studentskim centrom, koja se igra danas u Pioniru, jer je kapacitet te dvorane manji nego što Partizan ima prodatih godišnjih ulaznica. U prevodu, ni svi oni koji imaju pretplatnu kartu ne mogu da stanu u halu.

Zbog toga, kao vrstu revolta, Partizan Mozzart Bet je odlučio da kao domaći teren za utakmice eventualnog finala ABA lige prijavi – slovenačke Stožice! Jer, dvorana u Ljubljani ispunjava taj uslov da ima kapacitet dovoljan da stanu svi oni koji imaju kupljene godišnje karte za utakmice crno-belih.

Naravno, niko ne očekuje da 11.500 navijača Partizan Mozzart Beta zapuca ka Sloveniji na mečeve završnice ABA lige, ali u klubu ne žele da se pognute glave odreknu prednosti koju su stekli na terenu, a koju bi sada, iz čista mira, mogli da izgube, jer će im Arena biti nedostupna za utakmice u kojima će se rešavati pitanje šampiona regionalnog takmičenja.

#KK Partizan

#arena