AKTUELNO

Kada je reč o Luki Vildozi, ređaju se loše vesti za navijače Crvene zvezde Meridianbet.

Nakon što je, zbog povrede zadnje lože napustio igru u drugoj četvrtini utakmice protiv Baskonije, pojavila se informacija da je Argentinac već dogovorio saradnju sa Panatinaikosom.

Grčki mediji navode da je došlo do dogovora između kluba i igrača, pa čak i da su Atinjani spremni da plate crveno-belima otkupnu klauzulu od 150.000 evra.

Po tom dogovoru, Vildoza bi za tri godine zaradio pet miliona evra.

Međutim, ljudi iz Panatinaikosa su se brzo oglasili.

"Panatinaikos razmišlja velikom broju vrhunskih igrača koji su na Vildozinom nivou. Osim toga, činjenica je da je pod ugovorom. Sve ostalo je naučna fantastika novinara koji to pišu", preneo je "sport-fm.gr" reči "zelenih".

Činjenica je da Pao ozbiljno razmišlja o Argentincu, to je bilo jasno i nakon utakmice koju je Crvena zvezda odigrala u Atini 10. marta.

Tada su grčki mediji naveli da je velika želja kluba iz prestonice Grčke da Vildoza naredne sezone bude glavni igrač i da se oko njega gradi tim.

Nakon što su crveno-beli stigli u Beograd, bek je poručio da ne zna ništa o interesovanju ovog evropskog velikana i da mu je želja da i naredne sezone igra za ekipu sa Malog Kalemegdana.

Autor: