AKTUELNO

Kandidat liste "Aleksandar Vučić - Beograd sutra" za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da duboko veruje da će nakon ovih izbora Beograd krenuti da živi normalnim životom i da će u naredne četiri godine doživeti svoje najveće kvalitativne i infrastrukturne promene u poslednjih nekoliko decenija.

Šapić je izrazio uverenje, nakon glasanja u Osnovnoj školi "Borislav Pekić" na Bežanijskoj kosi na biračkom mestu 119, da će nakon ovih izbora konačno da se završi stanje u kome se Beograd nalazi u proteklih osam meseci koje je, kako je rekao, jedna vrsta vanrednog stanja kroz Privremeni organ i privremeno finansiranje, a koje srpska prestonica ne poznaje u svojoj istoriji.

"Verujem da će ovi izbori omogućiti da Beograd možda doživi i svoje najveće kvalitativne infrastrukturne i druge promene u poslednjih nekoliko decenija", rekao je Šapić novinarima.

On je rekao da će pobediti oni koje Beograđani žele i za koje veruju da će učiniti da njihov grad bude bolji, uspešniji i napredniji.