AKTUELNO

Član Privremenog organa Grada Beograda Nikola Nikodijević izjavio je da je ubeđen u dobar izborni rezultat i pobedu liste "Aleksandar Vučić - Beograd sutra" i da veruje da će večeras posle dugo vremena moći da se konstatuje da će biti konstitutisana skupština u Gradu Beogradu.

"Privremeni organ traje već devet meseci i toliko se nalazimo u privremenom stanju. Mislim da Beograđani zaslužuju da imaju formirane organe vlasti, skupštinu, veće i gradonačelnika a izbori su prava prilika da građani izaberu svoje predstavnike", rekao je on posle glasanja na biračkom mestu broj 25. na Senjaku.

Ocenio je da su predstavnici ove liste vodili fer i poštenu kampanju i da su u njoj pre svega predstavljali svoje rezultate rada i svoju viziju razvoja Beograda u budućnosti.

"Mislim da smo bili jedini koji su se bavili programom, projektima, boljim životom naših sugrađana. Verujem da će to građani znati da cene i da ćemo odneti ubedljivu pobedu i imati većinu u formiranoj vlasti i u gradu Beogradu i na svih 17 beogradskih opština", rekao je Nikodijević.