AKTUELNO

Srbija ne sme da stane, jer imamo šansu veka da našu zemlju razvijemo na svim poljima i u svim sferama. Građani Srbije to znaju, jasno im je da se okolnosti u svetu menjaju u našu korist i zato će na izborima 19. decembra dati podršku koaliciji ,,Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane, izjavio je predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

On je istakao da su tri glavna polja na kojima je Srbija tokom mandata poslednje vlade postigla izuzetne uspehe koji ohrabruju - ekonomski razvoj, selo i vojska.

- Imamo nastavak infrastrukturnih radova poput izgradnje autoputeva i pruga u vreme kada cela Evropa ekonomski stagnira, nastavljamo da privlačimo strane investicije i povećavamo životni standard, a sve to je rezultat vizije, posvećenosti i energičnosti predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Vojska Srbije stoji nikad bolje, zvanično je proglašena u relevantnim inostranim časopisima za najjaču vojnu silu u našem regionu, oficiri i vojnici imaju najveće plate ikada, a što je najvažnije, povraćeno je puno poverenje naroda u vojsku, čemu je, pored vrhovnog komandanta Aleksandra Vučića, veliki doprinos svojom ozbiljnošću i marljivošću dao i aktuelni ministar odbrane i nosilac liste ,, Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Miloš Vučević - precizirao je Đurđev.

Predsednik Srpske lige je, kada je reč o selu, ali i nikad većim penzijama u Srbiji i pomoći našim najstarijim sugrađanima, pohvalio rad i doprinos koalicionog partnera PUPS-solidarnost i pravda.

- Ministar za brigu o selu Milan Krkobabić učinio je nemoguće, tj. obrnuo je proces seljenja mladih iz sela u gradove, gde sada, zahvaljujući programima dodele besplatnih seoskih kuća, ali i obnove i otvaranja novih zadruga, mladi vide svoju budućnost u selima širom Srbije. Sve ovo zajedno je nešto na čemu se zasniva koncept Srbije koja ne sme da stane, nasuprot koga je koncept da Srbija mora da nestane, po svaku cenu, a koji promoviše antonarodna i antidržavna opozicija - zaključio je Đurđev.