AKTUELNO

Policija je danas uhapsila muškarca M. I. (37) koji je napastvovao petnaestogodišnju devojčicu, a istog dana seksualno uznemiravao i drugu devojku u gradskom autobusu. Na osnovu saznanja, u pitanju je Mihailo I. sa Palilule na čije ime su, suđeći po privrednom registru, prijavljene dve firme u Beogradu.

Naime, on je prijavljen kao vlasnik kompanije "Refresh" koja je poslovala četiri godine pre nego što je brisana iz registra Agencije za privredne registre u septembru 2014. godine, ali na njegovo ime se vodi i firma "Refresh your mind" otvorena samo dva meseca kasnije - u novembru 2014.

"Refresh your mind" je navedena kao i dalje aktuelna kompanija, a ono što posebno skreće pažnju jeste činjenica da je prijavljena kao škola borilačkih veština.

Lokacija navedena za obe firme je ista - kućna adresa uhapšenog, a na pomenutoj adresi vidi se i naziv ugašene firme.

Na Fejsbuk nalogu Mihaila I, između ostalog, navodi se i da je pohađao Dvanaestu beogradsku gimnaziju, pa i da je završio Mašinski fakultet.

Foto: Printscreen Facebook/Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva

Inače, komšije uhapšenog muškarca navele su da je bio čudan, te da je "pričao sam sa sobom i sa vrapcima".

Podsetimo, javnost je juče uzburkao video snimak na kom se vidi kako je manijak u tramvaju napastvovao petnaestogodišnju devojčicu naočigled drugih putnika. Kasnije se ispostavilo da to nije prvi put, a "Blicu" se javila devojka koja je takođe bila žrtva njegovog uznemiravanja i koja ga je prepoznala na osnovu snimka.

U današnjoj policijskoj akciji on je uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 časova. Uz krivičnu prijavu on će biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

#Beograd

#Hapšenje

#Manijak

#firma

'