AKTUELNO

Otmičar ga je fizički maltretirao.

Milun Kostić (52) iz Lazarevca kod Kruševca nedavno je oslobođen iz ruku otmičara, a onda je dva dana proveo u policiji.

Kada je konačno stigao kući ispričao je kako je veoma iscrpljen i da je proveo pet najgorih dana u životu.

- Majko, veoma sam iscrpljen. Još ne mogu da dođem sebi od šoka. Preživeo sam pet najgorih dana u životu. Nisam jeo, nisam pio, nisam spavao sve vreme zatočeništva. Promrzao sam i izgladneo. Ne mogu da se setim šta mi se sve dešavalo - rekao je on.

Njega je oteo Miodrag Karalić (54) nakon što je ubio bivšu suprugu Gordanu Josifović.

- Psihički se ne osećam dobro. Preživeo sam pravi pakao! Najpre je pucao u Gordanu, nije imao milosti. Gledao sam kako umire! Sve vreme sam mislio da će i mene ubiti. Neko vreme me je vozio u kolima, pa me je onda naterao da uđem u gepek i tako me vozio neko vreme. Posle me je terao da i ja vozim. Nisam znao šta mogu da očekujem od njega. Moram da se naspavam i odmorim - prepričao je dramu koju je preživeo.

Njegova majka Latinka kaže da je srećna što joj je sin konačno kod kuće na sigurnom.

- Kad je juče oko četiri sata ujutru ušao u kuću, suze su me oblile. Sve to vreme bio je bez hrane, na hladnoći, primetila sam da ima temperaturu. Skuvala sam mu ručak, uzeo je nekoliko kašika supe, nije mogao ni da jede. Odmah je otišao u svoju sobu, vidim ga da ne može da spava, ko zna šta je sve preživeo. Nije u stanju da sada govori - ispričala je Latinka.

N. Petričević

#Kruševac

#Otmica

#Ubistvo

'