AKTUELNO

Slučaj ubistva Jelene Marjanović i dalje potresa Srbiju. Gost NOVOG JUTRA TV PINK, advokat Nebojša Milosavljević, rekao je da policija traga za dokazom koji bi stvari stavio na svoje mesto i da ukoliko za dva tri dana ne dođe do hapšenja možemo očekivati nesvakidašnju završnicu.

- Slažem se da je bespotrebno maltretirati dete i izazivati psihičke stresove. Ona je pet puta davala iskaz i njen iskaz je mogao da se poročita u sudskom postupku a ne da se dovodi tamo među advokate i tužioce i da dete bezveze doživljava još jedan stres – rekao je Nebojša Milosavljević, advokat.

Kako kaže, Saša Milovanović, direktor “Srpskog telegrafa”, tužilaštvo je na stanovištu da se dete ne maltretira i da na dete od šest godina, posle dve godine provedene u kući Marjanovića svakako može da se utiče na različite načine. - To je stanoviše tužilatva. Ali sud traži u toj dopuni nekoliko stvari, a između ostalog da se ona sasluša kao osoba koja je u optužnom predlogu bila poslednja koja je videla živu majku i bila na nasipu sa oba roditelja – rekao je Milovanović.

Foto: Printscreen

Prema njegovim rečima, ovo što je sud tražio sud, izgleda kao da je usvojio predloge u žalbenom postupku odbrane.

- Po meni je ovo jedan manevar tužilaštva. Lično mislim da se u narednih dva tri dana može očekivati neko spektakularno hapšenje i mislim da je ovaj slučaj policijski rešen. Međutim, policija traga za dokazom koji bi bio validan i stvari stavio na svoje mesto. Ukoliko za dva tri dana ne dođe do hapšenja ovaj slučaj će imati nesvakidašnju završnicu – rekao je Milosavljević.

Kako smatra, ukoliko ne dođe do novog hapšenja u narednih nekoliko dana, a kako kaže, ovde se sigurno radi o organizovanom zločinu gde je uključeno više lica, može se dogoditi da Zoran Marjanović bude pušten da se brani sa slobode.

- Može da se desi da dobije nanogicu i da bude u kućnom pritvoru. Kroz celu optužnicu provejava saučesnik. A na kraju se to više ne spominje. I slažem se, verovatno će u narednih nekoliko dana biti hapšenja – rekao je Stojadinović.

Foto: Printscreen

Prema rečima Milanovića, tužilašto i policija su uradili sve što su mogli.- Ovo je možda jedan od najistraživanijih ubistava, ali da li imaju još nekog keca u rukavu to ćemo tek da vidimo – rekao je on.

- Do sada je u teoriji vladalo mišljenje da ne postoji savršen zločin ali slučaj Marjanović bi mogao da baci sve teorije u vodu i da pokaže da postoji savršen zločin ali se iskreno nadam da se to neće dogoditi – dodao je Milosavljević.

#Jelena Marjanović

#Jutarnji program

#Novo jutro

#Ubistvo

#Zoran Marjanović

'