AKTUELNO

Branko je iza sebe ostavio jednogodišnjeg sina.

Branko Kanjevac (32), šef u firmi "Privredni savetnik za informacione tehnologije" u Ruzveltovoj ulici u Beogradu, kog je u ponedeljak ujutru ubio bivši zaposleni ove firme, Nebojša Stojilković (30) za sobom je ostavio jednogodišnjeg sina.

Kanjevac je hladnokrvno ubijen u ponedeljak dok je sa još nekoliko kolega sedeo u kancelariji na sastanku. Stojilković je mirno ušetao u zgradu sa pištoljem u ruci, ušao na sastanak i pucao u Kanjevca, koji mu je do pre nešto više od nedelju dana bio šef, i kolegu Marka Filipovića. Filipović se još nalazi u bolnici, a Kanjevac je preminuo na licu mesta...

Kako se saznaje, ubijeni šef u ovoj firmi, oženio se pre dve godine, a prošle godine dobio je i svoje prvo dete...

Foto: Printscreen Facebook

U Jajincima, gde je Branko Kanjevac živeo sa porodicom, juče su dolazili prijatelji i kolege da Brankovim najbližima izjave saučešće i pokušaju da im pruže reči utehe.

Majka Rada, međutim, nije imala snage za razgovor.

- Molimo vas, razumite nas. Niko nije u stanju da bilo šta kaže. Nadamo se da se to nije desilo, da je sve... Branko nije ni mrava zgazio... - rekla je Brankova strina.

Uplakana žena otvorila je vrata stana na Zvezdari, gde živi Brankov otac sa porodicom, i zamolila novinare da ih "u ovom trenutku ostave na miru".

Foto: Tanjug/Informer

Krvavi pir zbog otkaza

Naime, nakon što je programer Stojilković, koji je dobio otkaz prošle nedelje, prekjuče oko podne mirno je ušetao u prostorije svoje bivše firme, obučen u crno i sa pištoljem u ruci. Uredno se javio kolegama, pa ušetao na sastanak i zapucao.

Nakon toga istrčao je iz firme i uputio se ulicom ka svojim kolima. Ljudi koji su ga sretali ulicom sa pištoljem u ruci, preplašeno su se sklanjali od ubice koji je potom ušao u svoj automobil i odvezao se do svog stana na Zvezdari u Ulici vojvode Savatija.

Foto: Tanjug

Foto: Tanjug

Nebojša, koji je u "Priverednom savetniku za Informacione tehnologije" radio kao programer, polio je stan benzinom, zapalio ga, a onda sebi pucao u glavu!

Motiv krvavog pira mladog programera bile su nesuglasice koje je imao sa kolegama oko zajedničkog projekta na kojem su radili, a koji je za ovu firmu bio važan. Zbog toga je mladić i dobio otkaz.

Detalji o tome kakav je projekat u pitanju i zbog čega je programeru bio toliko bitan da je pokušao da ubije više svojih kolega, za sada nije poznato.

Pročitajte još: PODLEGAO POVREDAMA U URGENTNOM: Preminuo ubica iz Ruzveltove

#Beograd

#Ubistvo

'