AKTUELNO

Doktor Predrag Milošević, ispred cetinjske Bolnice Danilo I obratio se medijima sa informacijama o stradalima u eksploziji koja se jutros u 9:10 sati dogodila ispred Sportskog centra.

- Eksplodirala je auto-bomba koja je povredila šest osoba. Dragan Roganović je stigao u bolnicu bez znakova života, sa krvarenjem visokog stepena. Pokušali smo da ga vratimo u život ali nismo uspeli", rekao je dr Milošević i dodao:

- M.B. je krvario, ali je krvarenje zaustavljeno i on je u stabilnom stanju prebačen u KCCG. Drugi pacijent je starija žena koja se tu slučajno našla, a koja je sada u stabilnom stanju. Ostali ranjeni su privatnim automobilom odvedeni u KCCG. Jedan pacijent je teško povređen i još mu se bore za život.

Podsetimo, u eksploziji je stradao i Petar Kaluđerović. Od siline eksplozije popucala su stakla na zgradi Sportskog centra i otkinuto je drvo.

Roganović je, inače, od ranije poznat istražnim prganima u ovoj zemlji i vodi se kao bezbednosno interesantno lice.

- On je, prema saznanjima iz Crne Gore, bio obezbeđenje Goranu Radomanu, prvoj žrtvi rata kotorskih klanova, škaljarskog i kavačkog, ali i poznati bokser na koga je već pokušano ubistvo 2017. godine - kaže izvor Kurira.

Autor: Iva Besarabić