AKTUELNO

U Novi Sad su stigli istražitelji iz Beograda kako bi pomogli u razrešenju motiva i povoda za nezapamćenu tragediju u kojoj su, kako se sumnja, Martina P.S. i Lav P.S. ubili svoje dvoje male dece, a potom izvršili samoubistvo skokom sa 17. sprata zgrade u Novom Sadu.

Nezvanično, Martina i Lav ni sa kim nisu kontaktirali, pa čak ni sa svojim porodicama od kako su se doselili u Novi Sad.

- Živeli su pod kirijom, u jako skromnim uslovima, a i njihova materijalna situacija je bila baš skromna. Oni nisu imali kontakt ni sa komšijama, a kada su pronađeni pošto su se bacili sa solitera oni nisu imali dokumenta kod sebe - kaže izvor.

Pored toga što se proverava da li su bili članovi sekte zbog motiva pronađenih u dnevnoj sobi kuće u kojoj su živeli, istražitelji imaju još jedan pravac istrage.

- Proverava se i da li su nekome dugovali novac. Sve je u domenu nagađanja zašto su to uradili - kaže izvor upoznat sa istragom.

Foto: Tanjug /Dopisnik Novi Sad

- Kada su policajci identifikovali tela Martine i Lava, oni su obavestili majku i oca od Martine. Oni su vest primili poprilično ravnodušno - kaže izvor "Blica".

Martinini roditelji su u policiji rekli da nemaju uopšte kontakt sa ćerkom.

- Njeni roditelji nisu ni znali da su dobili još jednog unuka - kaže izvor.

Martina i Lav su se venčali pre 4 godine i iste godine dobili prvog sina. Nakon toga odselili su se za Novi Sad.

Skočili sa solitera

Podsetimo, mladi bračni par, Martina P. S. (23), kao i muškarac Lav P. S. (25), izvršio je samoubistvo u petak skokom sa zgrade na Limanu 2.

Oni su oko 22 časa u petak ušli u zgradu na Bulevaru cara Lazara 7, popeli se na poslednji sprat, razbili staklena vrata i ušli na krov, a zatim zajedno skočili u smrt, a prema rečima stanara ove višespratnice, oni nisu njihove komšije. Bračni par je identifikovan na osnovu otisaka prstiju.

Foto: Tanjug /Dopisnik Novi Sad

Ovaj bračni par je živeo na Petrovaradinu.

Juče je otkriveno da je ovaj bračni par, pre nego što su izvršili samoubistvo, ubili sopstvenu decu.

Tela dvojice dečaka od jedne i tri godine pronađena su u kući na Petrovaradinu.

Komšije ovog para su ispričale za "Blic" da su čuli daje M. P. S. iz Slovakinja, a da je L. P. S. iz Vranja.

Foto: Tanjug /Dopisnik Novi Sad

U kući u kojoj je živeo bračni par sa decom pronađeni su egipatski simboli na zidovima, a sumnja se da su mladić i devojka bili pripadnici sekte.

Sektolog, Dimitrije Pastuović, rekao je da se sumnja da se u ovom slučaju navodno radi o jednoj vrsti satanizma koja je povezana sa egipatskom magijom.