AKTUELNO

Stanari zgrade u Bulevaru cara Lazara u Novom Sadu odakle je mladi bračni par skočio sa 17. sprata kažu za Kurir da su i dalje šokirani nakon tragične vesti.

- Nemamo interfon i neko im je to veče sigurno otvorio, vidi se na kamerama. Nekoliko dana kamere nisu radile, ali sam čuo da su popravljene i snimile su ove mlade kako ulaze u zgradu. Navodno, vidi se da su prvo išli liftom, a zatim peške - kaže jedan pd stanara i dodaje:

- Planski su sve uradili ako uzmemo u obzir da su znali gde idu i imali su alat kojim će razbiti to debelo, duplo staklo.

Kako je dodao mladić, niko od stanara na najvišem spratu solitera nije čuo razbijanje.

- Bilo je veče, oni su se popeli, znali tačno koji prozor će razbiti, što govori da su već bili kod nas. Uzeli taj alat i razbili staklo, a onda zajedno skočili - kaže naš sagovornik.

- Bila je galama i vriska nakon toga, a to su bile komšije koje su videli kako oni leže krvavi dole u travi. Pali su sa dvorišne strane zgrade, ne prema drugim zgradama.

Prema njegovim rečima, ubrzo se okupila policija i Hitna pomoć koji su samo mogli da konstatuju smrt.

- Kad sam juče čuo da su ubili pre toga svoju decu, nisam mogao da verujem. To ne može da uradi neko ko je pri čistoj svesti - kaže šokirani stanar zgrade.

Inače, stanari zgrade juče su sanirali razbijeno staklo i pokupili komadiće. Takođe, stavili su plastični pleksiglas kako bi privremeno zaštitili prozor.

Autor: