AKTUELNO

Duško Đorđević (32) zvani Moša, iz Velikog Gradišta poginuo je na mestu suvozača kada je "BMW" kojim je upravljao njegov prijatelj sleteo u hladan Dunav i to kada je nameravao da zapliva za Časni krst. Neutešan otac je nakon sahrane sina jedinca na društvenim mrežama objavio poruku koji tera suze na oči.

- Od juče sine kako si otišao na večni put tata ne zna, a ni mama gde i kako će da žive bez tebe sine moj. Tuga će me ubiti, zato bih voleo da ovakva sudbina nikog ne zadesi. Tata je živeo za tebe i tvoju sreću, jer moj život je bio vezan za najgoru bolest. Oprosti mi sve sada kad znam da te nema, ne znam što više da živim i da idem na tu prokletu dijalizu. Voleo bih što pre da te vidim, jer meni nema života. Zauvek te voli tvoj tata Moša - napisao je skrhan otac.

Prema pisanju medija, nesreća se dogodila u 8.30 sati u selu Ostrovo, nekoliko kilometara od Velikog Gradišta.

- Sumnja se da je do nesreće došlo kada je vozač navodno, usled neprilagođene brzine ispravio oštru krivinu i iz desne kolovozne trake prešao u levu i završio u reci Dunav - kaže izvor za beogradske medije.

Foto: DRUŠTVENE MREŽE

Preminuo na licu mesta

Kako se navodi, stradali muškarac bio je na mestu suvozača i preminuo je na licu mesta.

- Navodno, putnici iz BMW pokušali su da ostanu na putu, ali nažalost u tome nisu uspeli jer se sve brzo dogodilo. Đorđević, koji je bio na mestu suvozača preminuo je na licu mesta. Za sada nije poznato da li je usled udara zadobio kobne povrede ili se udavio, ali će to utvrditi obdukcija koju je naložilo Osnovno javno tužilaštvo u Velikom Gradištu koje radi istragu.

Kako je objasnio izvor, vozač BMW je zadobio povrede prilikom nesreće.


- Vozač je zadobio povrede i on je premešten u požarevačku bolnicu gde mu se ispituje stepen povreda - navodi izvor.

Napominju i da su scene bile jezive.

- Scena je bila jeziva! Ali iako u tom delu puta nema kuća, i gde je samo vikend naselje prolaznici i drugi učesnici u saobraćaju su odmah priskočili i pomogli putnicima iz BMW. Hitna pomoć i vatrogasci su brzo došli na mesto nesreće, čak su i lekari ulazili u hladnu reku kako bi im pomogli - navodi izvor.

Kako navodi sagovornik, Đorđević se navodno, uputio na plivanje za Časni krv povodom praznika Bogojavljenje.

Autor: