AKTUELNO

Duško Đorđević (32) zvani Moša, iz Velikog Gradišta poginuo je jutros kada je bio na mestu suvozača kada je BMW kojim je upravljao njegov prijatelj sleteo u hladan Dunav, kada je krenuo da pliva za Časni krst.

Nesreća se dogodila u 8.30 sati u selu Ostrovo, nekoliko kilometara od Velikog Gradišta.

- Sumnja se da je do nesreće došlo kada je vozač navodno, usled neprilagođene brzine ispravio oštru krivinu i iz desne kolovozne trake prešao u levu i završio u reci Dunav - kaže Kurirov izvor i dodaje:

- Scena je bila jeziva! Ali iako u tom delu puta nema kuća, i gde je samo vikend naselje prolaznici i drugi učesnici u saobraćaju su odmah priskočili i pomogli putnicima iz BMW. Hitna pomoć i vatrogasci su brzo došli na mesto nesreće, čak su i lekari ulazili u hladnu reku kako bi im pomogli.

Kako navodi, naš sagovornik Đorđević se navodno, uputio na plivanje za Časni krst povodom praznika Bogojavljenje.

Osnovno javno tužilaštvo u Velikom Gradištu naložili su pored obdukcije poginulog i da se uzme i krv na nalzilu povređenog koji je vozio BMW smrti. Za sada nije poznato da li je usled udara zadobio povrede kobne po život ili se udavio, ali će to utvrditi obdukcija koju je naložilo Osnovno javno tužilaštvo u Velikom Gradištu koje radi istragu.

Autor: