AKTUELNO

Pančevačka policija uhapsila je N. G. (20) i A. B. (22) zbog sumnje da su brutalno pretukli Dragomira J. (45), radnika JKP Zelenilo u Pančevu, koji je nakon sedam dana provedenih u komi preminuo u bolnici. Postoje sumnje da su batine koje je dobio bile uzrok njegove smrti.

Prema saopštenju tužilaštva, napad se dogodio tokom dočeka Nove godine u ugostiteljskom objektu "Moja Kafana" u Pančevu, kada su osumnjičeni pretukli Dragomira. Sumnja se da su mu zadali više udaraca rukama i nogama po glavi i telu, a potom ga onesvešćenog preneli iza zgrade Arhiva Pančevo, gde je pronađen od strane Službe za hitnu medicinsku pomoć Pančevo.

Ostavili ga polu mrtvog

- Sumnja se da su mu oni zadali više udaraca rukama i nogama po glavi i telu, a potom ga onesvešćenog preneli iza zgrade Arhiva Pančevo, gde je pronađen. Tužilaštvo je naložilo obdukciju preminulog Dragomira, a osumnjičeni ma za napad je određen pritvor - objasnio je izvor Informera.

Osumnjičenima N. G. i A. B. određen je pritvor, dok je Osnovni sud u Pančevu naložio obdukciju preminulog Dragomira kako bi se utvrdilo da li su povrede uzrok njegove smrti. U zavisnosti od rezultata obdukcije, krivično delo može biti preinačeno. Inače, Dragomir je bio radnik JKP Zelenilo u Pančevu.

- Bio je pošten i vredan. Čuo sam da su ga ti nasilnici napali u kafani ili ispred nje, drugi pominju Dom omladine... navodno napali su ga zbog telefona. Pretukli su ga i ostavili bez sveti. Celu noć je ležao nađen je ujutru iz zgrade Arhiva u Pančevu. Inače, Dragomir je bio sedam dana u komi, sedam dana neizvesnoti za tu ženu - objašnjava poznanik porodice za Informer.

Dragomir J. je bio poznat kao pošten i vredan čovek, a njegova tragična smrt ostavlja porodicu i zajednicu u šoku.