AKTUELNO

Pančevačka policija uhapsila je N.G. (20) i A.B. (22) zbog sumnje da su izvršili krivično delo teška telesna povreda usled čega su doveli u opasnost život oštećenog D.J. (45).

U saopštenju tužilaštva se navodi da su osumnjičeni u toku noći 31.12.2023./01.01.2024.g. u Pančevu u ugostiteljskom objektu "Moja Kafana" fizički napali oštećenog D.J. tako što su mu zadali više udaraca rukama i nogama u predelu glave i tela, a potom oštećenog koji je bio bez svesti preneli iza zgrade Arhiva Pančevo, gde je pronađen.

"Na predlog OJT Pančevo, Osnovni sud u Pančevu odredio je pritvor osumnjičenima N.G. i A.B. zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke" piše u saopštenju. Imajući u vidu da je oštećeni D.J. preminuo dana 7.1.2024.g., to je OJT Pančevo donelo naredbu da se izvrši obdukcija preminulog, nakon kog nalaza i mišljenja će OJT Pančevo spise predmeta, uputiti Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, kao stvarno i mesno nadležnom tužilaštvu, na dalju nadležnost i postupanje.

Autor: