AKTUELNO

Kobnog dana ubijena žena se uputila kod proročice, navodno, sestre njenog bivšeg supruga.

Mirsad S. (39) nožem je preklao nevenčanu suprugu Melitu D. (46), pa se obesio. Beživotna tela zatekla je Mirsadova majka koja je odmah obavestila policiju .

Mirsad i Melita su svoju emotivnu vezu završili pre oko 20 dana kada se ona vratila svojoj kući.

Navodno je strahovala za svoju bezbednost, a kobnog dana je rekla da ide u Pećince jer ju je zvala proročica. Policiji do sada nije prijavljivano nasilje iz te porodice. Istraga je u toku.

Prema pisanju medija, Mirsad Š. je, nakon što preklao bivšu ženu, izvršio samoubistvo u kući svoje sestre, poznate proročice u Pećincima.

Ostalo troje siročića

Ubijena M. D. živela je u obližnjem mestu i bila je majka troje dece. Ona je imala dva sina i ćerku koja je udata. Nakon raskida veze s Mirsadom, nesrećna žena vratila se u porodičnu kuću, gde je deci ispričala šta je sve preživela. Komšije ubijene žene, objašnjavaju da se ona kroz život borila da bi decu odgajila i izvela na pravi put.

Krvavi pir dogodio se u petak u prepodnevnim satima.

Prijatelj ubijene žene kaže da su Mirsad i Melita živeli zajedno oko tri godine, a kako dodaje priča se da ju je tukao i da joj je pretio.

- Kobnog dana je rekla da ide u Pećince pošto ju je navodno zvala ta proročica. Ona joj je rekla da je njenom bratu vrlo loše i da bi bilo lepo da M. D. vrati njegovu zdravstvenu knjižicu da bi on otišao do lekara. Takođe joj je rekla i da Mirsad nije kod nje u kući i da može bezbedno da dođe - objašnjava prijatelj ubijene žene.

Foto: Printscreen Youtube/Pink.rs

Mediji navode da su na mestu zločina pronađeni tragovi koji ukazuju da je bilo borbe, a na vratu ubijene žene uočene su tri ubodne rane, dok joj je garderova bila pocepana.

ISTRAGA UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Od spekulacija u medijima do TAJNI koje krije Zoranova porodica (VDEO)

#Samoubistvo

#Ubistvo

'