AKTUELNO

Prijatelji glumice Ivane Panzalović, kojoj je u glavu pucao verenik, a potom presudio sebi, kažu da je bila puna života i da pred njima nije imala tajni, ali da njenog verenika nisu upoznali.

Glumica Ivana Panzalović (30), koju je nakon svađe upucao verenik Srđan Cvetanović (59) specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije sa VMA, se nakon operacije oseća dobro i u svesnom je stanju.

Foto: TvPink Printscreen

Kako Pink nezvanično saznaje glumica će u narednih nekoliko dana biti puštena na kućno lečenje. Ivani Panzalović je metak samo okrznuo čelo, a hematom koji se stvorio je uklonjen operacijom i ona se sada dobro oseća.

Šta je uglednog hirurga navelo da počini ovakav zločin, pitanje je na koje nema odgovora i sve se zasniva samo na pretpostavkama. Komšije tvrde da su se Ivana i Srđan i ranije svađali, a one se prijateljima nikada nije požalila da ima probleme sa verenikom.

Foto: Printscreen

Psihoterapeut Radmila Vulić Bojović ukazuje da danas ima više nasilja nego ranije i da je ono jačeg intenziteta, ali i da se o toj temu više govori.

- Nekada se u partnerskim bliskim odnosima, dogodi nešto što ljude navede da izađu iz zone uobičajenog ponašanja. Moguće je da je on funkcionisao stabilno na poslu, i da je za eskalaciju ovakvog ekstremnog nasilja okidač bila neka situacija između njih dvoje - istakla je Bojović.

- U bislim odnosima, kada imate doživljaj da ne možete da postojite bez te osobe koja je predmet vaše fiksacije, a osetite da možete da je izgubite, uđete u neko takvo stanje... - rekla je Vulić Bojović, navodeći da su izjave ljubavi koje Srđan upućivao Ivani na Fejsbuku intenzivne i neobične.

Glumica koju je UPUCAO verenik OTKRILA DETALJE tragedije: Još ne verujem da sam ŽIVA!

To međutim, dodaje ona, ne znači da su mogle ukazati na tragediju.

- Reč je o vezi koja otvara dosta pitanja, oni su bili pripadnici različitih generacija, profesija, mada i to ne mora ništa da znači. Sigurno je da jedna svađa nije mogla da dovede do ove situacije. To je bilo intenzivno, sigurno je ovakva situacija imala nekakav tok i kontekst - ocenila je Vulić Bojović.

Prema njenim rečima, Cvetanović je zreo čovek koji se ostvario i funkcionisao bez ikakvih problema, a kome se u onda u ozbiljnim godima dogodila veza u koju projektuje svoje nade.

Foto: Printscreen

- Sigurno je postojao neki okidač, onda je posato verovatno svestan šta je uradio, pa je presudio sebi - navela je Vulić Bojović ocenivši da je Cvetanović ikao je u pitanju zločin iz strasti, kada se briše granica između emocija i racionalnog, sigurno znao da mu sledi drakonska kazna.

Prema njenim rečima i da je Ivana bila sa nekim drugim i da je nameravala da ga ostavi, nišat od toga ne može i ne sme biti opravdanje za ovakav potez.

Advokat Veljko Delibašić ističe da je bez obzira što nisu bili u bračnoj zajednici, ovo je definitoivno slučaj nasilja u porodici, ali neće biti krivičnog postupka jer se počinilac ubio.

Foto: Printscreen

Osvrnuvši se na navode komšija koju su za medije rekli da su se partneri i ranije svađali, Delibašić je ocenio da su bili dužni to da prijave jer Zakon predviđa obavezu prijavljivanja nasilja u porodici.

Prijatelj HIRURGA koji je upucao glumicu, pa se ubio OTKRIO SVE O LJUBAVNOM ODNOSU Ivane i Srđana!

Delibašić je istakao da nadležni organi nisu mogli da reaguju bez prijave nasilja, a da kada je reč o nasleđivanju Ivana Panzalović, prema zakonu, ima sva prava kao i zakonska supruga, budući da su bračna i vanbračna zajednica izjednačene.

Foto: TvPink Printscreen

Ivanin kolega, glumac Saša Pantić, koji je sa njom igrao u seriji "Kursadžije", kaže da je bila puna života, dobro vaspitana i vezana za roditelje koje je čak pozvala da dođu iz Dobija i upoznaju se sa ljudima sa kojima sarađuje.

Otac joj je ugledni hirur, majka joj je medicinski radnik, diplomirala je u klasi Mirjane Karanović, ispričaio je Pantić i dodao da Ivana nije bila konfliknta osoba.

- Nisam poznavao njenog verenika... Mada ništa nismo krlili jedni od drugfih, bili smo na turneji 365, spavili smo zajedno...Znali smo da je srećna i da ima dečka. Nije se žalila ni na kakve probleme - rekao je Pantić.

Pantić je Ivanu upoznao pre šest - sedam godina na snimanju jedne serije za tržište BiH.

- Čuli smo se. Posetićemo je čim se ukaže prilika. Ona je mlada devojka puna života, nadamo se da će iz cele ove situacije izaći zdrava - naveo je Pantić.

#Nasilje

#glumica

#verenik

'